ZalogujRejestracjaSzukajZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakiej muzyki słuchacie?
Autor Wiadomość
Martha 

Black Guardian
Cyberpunkowa Laska :P

Wysłany: 17 Grudzień 2009, 23:23   Jakiej muzyki słuchacie?

Wydzielono do nowego tematu - LB

oo ja wymieniać zespoly? :P hm :P

trochę tego będzie: z rocku to mettalica, led zeppelin,nightwish, (ale ten stary zespol, z byla wokalistką) iron maiden, kasia kowalska; popu.. trochę j-popu (typu "ike ike" :P) troche rapu i hip hopu - grupa operacyjna i eminem, z klasycznej to takie przeróbki niektorych przebojów wyżej wymienionych zespolow (min Led zeppelina i mettalici, tym drugim zajęła się Apocaliptica:) genialna przeróbka "nothing else matters")
z polskich to myslovitz, ira, kasia kowalska, marek grechuta
nawet trochę dance, techno się przewinie w moich głośnikach ale sporadycznie :P raczej do biegania :P
większość piosenek j-pop i j-rock wzięłam z anime min (Death note, Higurashi no nako koro ni, kokoro ni kai, oraz rei; z one piece'a...)
nie no, sporo się uzbierało a nie jestem pewna czy wszystko spisalam :P dodam jeszcze że poezję śpiewaną też lubię. Jak mi się przypomni czego jeszcze slucham to zedytuje post ^^

Tohru_chan 

Good-looking Gaijin

Wysłany: 29 Maj 2010, 12:54   

W takim razie w ogóle nie będę oryginalna pisząc iż jestem zwolenniczką rocka i metalu ^,^ Jeśli chodzi o polskie zespoły - Strachy na Lachy "Żyję w kraju" i "Dzień dobry kocham Cię", ewentualnie "Czarny chleb i czarna kawa" to moje ulubione piosenki. Happysad - "Zanim pójdę" i "Marihuana" , Czesław Mozil - "Maszynka do świerkania" , Coma - "Leszek Żukowski", "Lśnienie". Uwielbiam Mariylna Mansona oraz jego THIS IS THE NEW SHIT, TOURNIQUET i RUNNING. Lubię od czasu do czasu dla rozładowania napięcia puścić sobie Behemotha I'M NOT JEZUS. Słucham dodatkowo Mucc, D z Asagim na czele, Maximum the hormone WHAT'S UP PEOPLE RULEZ! ~~~ i Nanase Hikaru.

Odpowiedz do tematu